Carregant el mapa...

Organitzat per
Natuurmonumenten

Data/Hora
04/10/2014
9:00 - 11:30

Ubicació
Ackerdijkse Plassen, beheerboerderij Rijksstraatweg

Categories
Sortida / Excursió

Contacte
info@landlifeweek.eu

Més informació sobre aquest acte


Een prachtige wandeling door de Ackerdijkse Plassen, met aansluitend een heerlijke lunch in de Zuid-Hollandse boerderij uit 1666.

Op een steenworp afstand van Rotterdam ligt natuurgebied de Ackerdijkse Plassen. Het is een belangrijk vogelgebied in Nederland dat, ondanks de druk van de Randstad, ruimte biedt aan veel bijzondere vogels. De afwisseling van rietland, bosjes, plassen en grasland zorgt ervoor dat zo veel mogelijk verschillende soorten vogels hier naar voedsel kunnen zoeken, voldoende rust hebben en kunnen broeden. Daarom zijn de Ackerdijkse Plassen een ware oase voor vogels in de drukke Randstad. Het natuurgebied is normaliter dan ook niet toegankelijk voor publiek.

Laat u eens verrassen tijdens deze wandeling van ongeveer 2,5 uur, door de prachtige natuur, het bosgebied met zijn grillige plassen en knuppelpaadjes, de vogelrijkdom en de cultuurhistorie van de Ackerdijkse Plassen.

Extra info:
Neem uw laarzen en een verrekijker mee.
Helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, en minder geschikt voor kinderen tot ongeveer 12 jaar.
Wilt u zo vriendelijk zijn gepast geld mee te nemen? U kunt hier helaas niet pinnen.
De ingang is aan de Rijksstraatweg 125/127, 2629 JE Delft. Er staat een duidelijk geel/blauw bord van Natuurmonumenten! Hier rijd u de landweg op, na ongeveer 1 km komt u bij de parkeerplaats.
In dit natuurgebied zijn honden helaas niet toegestaan.
Draag bedekkende kleding en controleer uzelf op teken na een bezoek in de natuur!

Kosten:
Leden €14
Niet-leden €17

 

Comments are closed.