Cargando mapa ....

Organizado por
Fundació Catalunya - La Pedrera

Fecha / Hora
27/09/2014 - 05/10/2014
9:00 - 14:00

Ubicación
MonNatura Delta de l'Ebre

Categorías
Excursión / Salidas lúdicas

Contacto
info@monnaturadelta.com

Más información sobre este evento


Al paradís natural del Delta de l’Ebre existeix una reserva de fauna on fins avui no s’hi podia accedir: la llacuna de l’Alfacada. Aquesta visita guiada us permetrà endinsar-vos a l’espai per observar la riquesa ornitològica que es concentra. Us ho perdreu?

Situada en una de les principals reserves de biodiversitat de la Mediterrània occidental, l’Alfacada és una llacuna d’excepcional valor naturalista; una peça clau en el paisatge del delta de l’Ebre i en la conservació del parc natural. La reserva de l’Alfacada és una zona d’aiguamolls situada al marge dret del riu Ebre, a prop de l’indret conegut com la gola de Migjorn. En els darrers decennis l’espai natural havia perdut superfície en benefici dels arrossars, conreu per excel·lència del Delta. Aquesta situació s’ha revertit a partir de l’adquisició i gestió de l’espai per part de la Fundació.

La visita s’inicia en grups reduïts a MónNatura Delta, des d’on sereu transportats en cotxe fins l’Alfacada. Un cop allà entrareu a l’espai i fareu un recorregut a peu on s’explica i observa la diferent fauna que ens anem trobant. Es pot accedir als observatoris tècnics o als aguaits de fotografia. La visita continua explicant la importància de l’anellament en el coneixement ornitològic. Finalment es torna a MónNatura on s’obsequia amb un tastet de productes de la zona.

El contingut de la visita s’adapta al perfil i interessos dels participants. I si vols completar el dia no et perdis les nostres opcions. Consulta’ns!

Data inici 01 de març del 2014

Data fi 31 de desembre del 2014

Hora Dissabtes i diumenges (cal reserva prèvia).
Lloc MónNatura Delta de l’Ebre
Preu 100€ (preu expedició, mín. 1 màx. 4 persones)

INFORMACIÓ D’INTERÈS
Més informació i reserves al 977 05 38 01 o info@monnaturadelta.com.
Durada entre 3 i 4 hores (incloent desplaçaments).

Recomanacions: cal dur roba de temporada, calçat adequat, protecció solar, ulleres de sol, gorra/barret o similar, menjar i beguda. Recomanable portar binocles (es poden llogar a MNDE) i guies d’observació de flora i fauna. No portar roba de colors no estridents.

MÉS INFORMACIÓ
Web MónNatura Delta de L`Ebre

 

Comments are closed.