Cargando mapa ....

Organizado por
Fundació Catalunya - La Pedrera

Fecha / Hora
27/09/2014 - 04/10/2014
10:00 - 14:00

Ubicación
La Rectoria d'Alinyà, Muntanya d'Alinyà

Categorías
Visita guiada

Contacto
rectoria.alinya@gmail.com


Vine tots els dissabtes a la Muntanya d’Alinyà, on veuràs de prop i en estat salvatge com s’alimenten els 4 grans rapinyaires europeus! I després d’un dinar de muntanya, podràs descobrir el fantàstic món dels dinosaures i les empremtes que ens han deixat! T’esperem.

Començarem al poble d’Alinyà, en concret a La Rectoria, on per un sender molt atractiu es camina durant uns 35 minuts per arribar al mirador del voltors (situat a 1.200m d’alçada). Des d’aquest punt, i durant un parell d’hores, s’observa (hi ha telescopis a disposició) com els voltors s’alimenten a l’interior del Punt d’Alimentació i com sobrevolen el mirador, en molts casos a pocs metres de distància, per cercar les corrents tèrmiques que necessiten per agafar alçada i poder-se desplaçar. Podràs observar les quatre espècies de voltors del vell continent! Durant unes hores podreu gaudir i fer una immersió en el món dels voltors, coneixent aspectes de la seva biologia, conservació i estatus a Catalunya.

Aquestes sortides guiades, oferta única a tot Catalunya, combinen diversos aspectes com ara el senderisme, el paisatge, l’observació i el coneixement. Amb els objectius de divulgar i conscienciar sobre les aus carronyaires i amb la posta en valor del patrimoni natural com actiu per al desenvolupament econòmic local de les comarques pirinenques.

Després dinarem al Restaurant Cal Celso, una casa de turisme rural al bell mig de la Vall on gaudirem d’un dinar casolà envoltat de natura i tranquil•litat. Havent dinat, ens dirigirem a la Dinosfera, el Museu i jaciment de dinosaures de Coll de Nargó, on farem una immersió a la prehistòria mostrant com era el Món a finals de l’Era Secundària i les causes de l’extinció en massa que va provocar la fi fel regne dels dinosaures i l’inici del regne dels mamífers. També coneixereu els principals indrets dels Pirineus on tenim jaciments de dinosaures.

Recomanacions: cal dur roba de temporada, calçat adequat, esmorzar i beguda. Recomanable portar binocles (es poden llogar in situ) i no portar roba de colors no estridents.

Data inici 01 de març del 2014
Data fi 01 de novembre del 2014
Hora Tots els dissabtes a les 10:00h
Lloc La Rectoria d’Alinyà

Preu Preus en funció de l’edat i les opcions i descomptes que es trien. Consulta’ns directament sense compromís i et farem el pressupost per passar un dia bestial!

Coordenades GPS: E01º25’22,8’’ N42º10’49,1’’

DESCOMPTE
Consultar preus especials per famílies o grups. Consultar disponibilitat d’altres dies fóra de dissabte.

 

Comments are closed.