Sto caricando la mappa ....

Organizzato
ACER Associació per a la Conservació de l'Entorn i la Recerca

Data / Ora
04/10/2014
10:30 - 13:30

Luogo
Turó de Montcada

Categorie
Uscita / Escursione

Contact
acer@acer-associacio.org


Visitarem el Turó de Montcada, que té una superfície de 65 ha, de les quals 55 ha són propietat de LAFARGE i 10 ha són propietat de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. L’acord de Custòdia entre l’entitat local ACER (Associació per a la Conservació de l’Entorn i la Recerca) i LAFARGE, amb una durada prevista de deu anys, té per objectiu posar en valor els elements rellevants del Turó, donar-los a conèixer, i treballar per potenciar la seva biodiversitat i recuperar el seu patrimoni.

Des de l’any 2010 el Turó de Montcada es troba inclòs al Parc Natural de la Serra de Collserola. Per aquest motiu les actuacions es fan consensuades amb l’ens gestor del Parc.

Inscripció prèvia i gratuïta a: activitats@acer-associacio.org

Punt de trobada a l’inici del camí de la font de la Mitja Costa amb carrer Reixac.

10.30 h Trobada a l’inici de l’itinerari que transcorre la finca. Explicació introductòria sobre la custòdia del territori i sobre l’acord signat a la finca. Explicació dels valors del Turó de Montcada.

10.45 h Realització d’un taller de construcció de caixes-niu per a fauna vertebrada.

12.00 h Col·locació de les caixes-niu i recorregut per la zona

13.30 h Finalització de l’activitat. Precs i preguntes

Aquesta activitat és una acció del projecte LandLife i compta amb el suport de la Comissió Europea i del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya

 

Comments are closed.