Sto caricando la mappa ....

Organizzato
Estació Biològica del Pallars Jussà

Data / Ora
04/10/2014
9:00 - 12:00

Luogo
Congost de Collegats

Categorie
Uscita / Escursione

Contact
info@viulaterra.cat


Sortida guiada d’unes 3 hores pels senders de Collegats, un espai d’elevat interès natural, acompanyats per en Jordi Castilló, tècnic de l’Estació Biològica del Pallars Jussà.

La sortida transcorrerà per la recent recuperada xarxa de senders de Collegats, que permet descobrir aquest impressionant espai natural del Prepirineu interior català.

A cavall entre el Pirineu axial i la terra baixa, Collegats és un cocktail de biodiversitat, geologia, patrimoni i paisatge. Podrem gaudir observant d’aprop ocells carronyaires, boscos mediterranis i de mitja muntanya, extensos penyasegats i profunds barrancs. Una experiència que voldreu repetir.

La visita guiada és realitzada per l’Estació Biològica del Pallars Jussà (EBPJ), una associació sense ànim de lucre formada per persones, entitats, administracions locals i empreses que promou i duu a terme projectes de desenvolupament rural basats en la valorització de la biodiversitat, la geodiversitat, el territori i el patrimoni.

Podeu trobar més informació a http://blocs.xarxanet.org/ebpallarsjussa

RECOMANACIONS

- Activitat apta per a tots els públics.

- Cal dur roba i calçat còmode i alguna cosa per beure. També es recomana gorra i crema solar.

- Es poden portar binocles per a l’observació d’aus.

TELEFONS DE CONTACTE

Per a més informació prèvia al dia de la sortida podeu contactar amb l’Anna Subirana (info@viulaterra.cat o bé trucant al 93 886 61 35 en horari d’oficina o bé al 605 56 11 97).

Per a qualsevol imprevist el mateix dia de la sortida podeu trucar a:

- Jordi Castilló – 606 144 895

 

Comments are closed.